Contact

Ik heb vakantie van 2 t/m 17 augustus. In deze periode zal ik beperkter bereikbaar zijn. Voor het maken van een nieuwe afspraak voor na mijn vakantie ben ik bereikbaar via mail (info@kattenkapster.nl) of whatsapp ( 06-21597305)

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen en versturen. Afspraken zijn altijd in overleg en kunnen eventueel ook in de avonduren of in het weekend plaatsvinden.

U krijgt binnen 1 à 2 werkdagen een reactie. Mocht u geen reactie in de mailbox vinden check dan uw spam inbox.

U kunt mij ook telefonisch bereiken voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak. Mijn mobiel nummer is 06-21597305

Let op: Mails van kattenkapster naar @Hotmail e-mailadressen komen vaak terecht in de spaminbox. Check daarom altijd uw spaminbox wanneer u geen antwoord denkt te hebben gehad!

     

    Privacy Policy