Trimbehandeling tijdens Coronacrisis

8 mei

Beste klanten, vanaf 11 mei ga ik onder bepaalde voorwaarden weer huisbezoeken馃彙聽afleggen in聽Nederland 馃嚦馃嚤聽.
Bezoeken in Belgi毛聽馃嚙馃嚜聽en Duitsland聽馃嚛馃嚜聽zijn op dit moment helaas nog niet mogelijk.
Houd aub rekening met de volgende maatregelen ivm de veiligheid en gezondheid.
– we houden 1.5 meter afstand van elkaar
– is er iemand ziek of heeft iemand klachten zoals verkoudheid聽馃ぇ, hoesten, niezen koorts聽馃聽dan gaat de huisafspraak niet door, laat me dit aub zsm weten.
– maximaal 1 persoon in de ruimte waar getrimd wordt
– de afspraken die nu gepland staan gaan gewoon door
– indien u geen huisbezoek wenst is het ook mogelijk om de kat naar mij thuis in Stevensweert te brengen voor een trimbeurt (onder dezelfde voorwaarden als hierboven genoemd)
– ook is er weer de mogelijkheid om een trimafspraak te plannen bij Elke Dierenarts in Intratuin in Geleen
– betaling bij voorkeur via betaalverzoekje via sms/app. Gepast contant is mogelijk.
– voor het maken van een afspraak kunt u bellen of een berichtje of whatsapp sturen naar 0621597305. Ik probeer zsm te antwoorden maar vraag om begrip als dit niet meteen lukt ivm drukte en trimafspraken.
Bedankt voor jullie medewerking en begrip en tot snel聽馃樈.

Groetjes Natascha

 

23 maart

Op dit moment kan ik vanwege de coronacrisis geen trimbehandelingen aan huis doen. Ook is de praktijkruimte van Elke dierenarts in Geleen gesloten en kan ik hier nu geen katten trimmen. Echter, er is goed nieuws voor de katten! Ik heb een alternatief bedacht om de katten wel van de nodige vachtverzorging te kunnen voorzien. Uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen volgens het RIVM.

In plaats van de huisbezoeken is het nu mogelijk om uw kat bij mij thuis te brengen. Ik kan uw kat een trimbehandeling geven in mijn garage die los van het woonhuis staat. Mijn eigen katten komen hier niet en ik heb alles bij de hand voor de trimbehandeling. U kunt uw kat aan mij afgeven op de oprit (op gepaste afstand) en ik zal uw kat in de garage trimmen. U kunt er helaas niet bij aanwezig blijven.

Ik zal u bellen zodra de kat klaar is en weer opgehaald mag worden.

Betaling volgt via een betaalverzoekje via What’sapp of sms zodat er geen contact via geld is.