Trimbehandeling tijdens Coronacrisis


12 Januari

Goed nieuws!

De overheid heeft besloten dat trimsalons weer open mogen onder bepaalde voorwaarden!
Heeft je kat last van klitten of vervilting en dringend hulp nodig, neem dan contact met me op voor het bespreken van de mogelijkheden.


23 december

Gisteren is er helaas duidelijk geworden dat ook de trimsalons hun deuren moeten sluiten. Trimsalons worden door de overheid beschouwd als publieke ruimte en om die reden moet ik dan helaas ook sluiten tot 19 januari 2021. Ik zal zsm contact opnemen met iedereen die vóór die datum een afspraak gepland heeft staan.

Indien je al een afspraak wilt inplannen voor na 19 januari dan kan dat. Neem dan contact op via telefoon, what’sapp of mail.

15 december

We moeten in volledige lockdown maar gelukkig mag de dierenzorg doorgaan!

Ik mag dus blijven werken en jullie katten blijven verzorgen 🙏🏻. 

De trimafspraken kunnen plaatsvinden in de trimsalon in Stevensweert of bij Elke Dierenarts in Geleen (op zondagmiddag).

Bij de behandeling mag er maximaal 1 persoon ( graag met gebruik van mondkapje) aanwezig blijven op 1,5 meter afstand. De trimruimtes zijn ruim genoeg en zo kan ik tijdens het trimmen nog de nodige tips en informatie over de vachtverzorging delen. 

Ik zal het aantal huisbezoeken sterk beperken en alleen in uitzonderlijke gevallen nog huisbezoeken afleggen. 

Betaling kan bij voorkeur via een betaalverzoekje of contant.

4 oktober

Nu de maatregelen vanuit de overheid weer zijn aangescherpt en het aantal besmettingen weer oploopt moeten we met z’n allen weer extra alert zijn en onze verantwoordelijkheid nemen. Om zo min mogelijk van huis tot huis te reizen en hierbij het risico van verspreiding te beperken gaat mijn voorkeur dan ook uit naar een trimafspraak op locatie (bij mij thuis in de inmiddels ingerichte trimsalon in Stevensweert of bij Elke dierenarts in Geleen). Hierbij geldt ook maximaal 1 persoon aanwezig en de 1,5 meter afstand bewaren. Ik draag zelf ook een mondkapje. U mag bij de behandeling aanwezig blijven (bij voorkeur met mondkapje) maar u mag er ook voor kiezen om de kat na de trimbeurt weer te komen ophalen.

24 augustus

Inmiddels worden er sinds half augustus ook weer huisbezoeken ingepland in België en Duitsland. Hier gelden dezelfde voorwaarden zoals hieronder beschreven als in Nederland. Ik trim standaard met een mondkapje, ook in Nederland.

8 mei

Beste klanten, vanaf 11 mei ga ik onder bepaalde voorwaarden weer huisbezoeken🏡 afleggen in Nederland 🇳🇱 .
Bezoeken in België 🇧🇪 en Duitsland 🇩🇪 zijn op dit moment helaas nog niet mogelijk.
Houd aub rekening met de volgende maatregelen ivm de veiligheid en gezondheid.
– we houden 1.5 meter afstand van elkaar
– is er iemand ziek of heeft iemand klachten zoals verkoudheid 🤧, hoesten, niezen koorts 🤒 dan gaat de huisafspraak niet door, laat me dit aub zsm weten.
– maximaal 1 persoon in de ruimte waar getrimd wordt
– de afspraken die nu gepland staan gaan gewoon door
– indien u geen huisbezoek wenst is het ook mogelijk om de kat naar mij thuis in Stevensweert te brengen voor een trimbeurt (onder dezelfde voorwaarden als hierboven genoemd)
– ook is er weer de mogelijkheid om een trimafspraak te plannen bij Elke Dierenarts in Intratuin in Geleen
– betaling bij voorkeur via betaalverzoekje via sms/app. Gepast contant is mogelijk.
– voor het maken van een afspraak kunt u mailen, bellen of een berichtje of whatsapp sturen naar 0621597305. Ik probeer zsm te antwoorden maar vraag om begrip als dit niet meteen lukt ivm drukte en trimafspraken.
Bedankt voor jullie medewerking en begrip en tot snel 😽.

Groetjes Natascha

 

23 maart

Op dit moment kan ik vanwege de coronacrisis geen trimbehandelingen aan huis doen. Ook is de praktijkruimte van Elke dierenarts in Geleen gesloten en kan ik hier nu geen katten trimmen. Echter, er is goed nieuws voor de katten! Ik heb een alternatief bedacht om de katten wel van de nodige vachtverzorging te kunnen voorzien. Uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen volgens het RIVM.

In plaats van de huisbezoeken is het nu mogelijk om uw kat bij mij thuis te brengen. Ik kan uw kat een trimbehandeling geven in mijn garage die los van het woonhuis staat. Mijn eigen katten komen hier niet en ik heb alles bij de hand voor de trimbehandeling. U kunt uw kat aan mij afgeven op de oprit (op gepaste afstand) en ik zal uw kat in de garage trimmen. U kunt er helaas niet bij aanwezig blijven.

Ik zal u bellen zodra de kat klaar is en weer opgehaald mag worden.

Betaling volgt via een betaalverzoekje via What’sapp of sms zodat er geen contact via geld is.