Aan huis of op locatie

https://www.elkedierenarts.nl/arts/geleen

De kattenkapster komt indien nodig bij u aan huis voor de trimbehandeling van uw kat. Geen stress voor de kat in het reismandje en de kat is in zijn eigen veilige omgeving tijdens de behandeling.
Ik neem alle benodigde materialen mee, inclusief een trimtafel waar de kat tijdens de behandeling op ligt. Het enige wat ik nodig heb is wat ruimte met voldoende licht. Een rustige omgeving tijdens de trimbehandeling is ook erg belangrijk zodat de kat zo min mogelijk stress ervaart. Mijn werkgebied bevind zich in midden limburg, circa 30 km in een straal rondom Stevensweert. De afspraak is altijd in overleg.

Trimsalon Stevensweert:

Tijdens de coronacrisis heb ik de mogelijkheid gecreĆ«erd om katten te trimmen bij mij aan huis. Ik heb hiervoor een aparte ruimte los van het woonhuis ingericht als kattentrimsalon. Doordat ik een tijdje geen huisbezoeken kon afleggen heb ik de katten dus gelukkig wel bij mij thuis kunnen trimmen. Hierdoor heb ik ervaren dat heel veel katten op een vreemde locatie vaak veel beter te behandelen zijn dan in hun eigen vertrouwde omgeving. Ze zijn wat minder zelfverzekerd, meer onder de indruk en proberen niet continu te vluchten als ze er even geen zin meer in hebben. En als ze toch wat stress hebben ervaren van de autorit naar de salon dan is het meestal maar van korte duur en is deze stress snel weg als ze eenmaal uit het reismandje zijn. Het voordeel is ook dat ze minder lang op de trimtafel hoeven te zijn dan thuis om dat de behandeling makkelijker en dus sneller gaat. Het adres is Julianalaan 7, 6107BE in Stevensweert. Parkeren kan voor het huis en de ingang is aan de oprit.

Elke Dierenarts Geleen in Intratuin Dierenwereld:

Sinds Maart 2019 kunt u ook terecht bij Elke Dierenarts in Geleen, gevestigd in Intratuin Dierenwereld. Op zondagmiddag kan ik hier gebruik maken van de praktijkruimte. Om de week op zondag ben ik hier aanwezig. Deze middagen zijn vaak snel volgepland, maak dus tijdig een afspraak wanneer u in Geleen een trimbehandeling wilt inplannen op zondag.

Het welzijn van de kat staat altijd voorop. Met veel liefde en geduld zal ik de kat proberen op zijn gemak te stellen, en wanneer het nodig is tijdens de behandeling zo nu en dan een korte pauze in te lassen.