Locatie Stevensweert en Geleen

https://www.dierenkliniekdeband.nl/onderzoek/kattenspreekuur

 

Trimsalon Stevensweert:

Ik heb in de coronacrisis een aparte ruimte los van het woonhuis ingericht als kattentrimsalon. Doordat ik een tijdje geen huisbezoeken meer kon afleggen heb ik de katten dus gelukkig wel bij mij thuis kunnen trimmen. Hierdoor heb ik ervaren dat heel veel katten op een vreemde locatie vaak veel beter te behandelen zijn dan in hun eigen vertrouwde omgeving. Ze zijn wat minder zelfverzekerd, meer onder de indruk en proberen niet continu te vluchten als ze er even geen zin meer in hebben. En als ze toch wat stress hebben ervaren van de autorit naar de trimsalon dan is het meestal maar van korte duur en is deze stress snel weg als ze eenmaal uit het reismandje zijn. Het voordeel is ook dat ze minder lang op de trimtafel hoeven te zijn dan thuis om dat de behandeling makkelijker en dus sneller gaat. Het adres is Julianalaan 7, 6107BE in Stevensweert. Parkeren kan voor het huis en de ingang is aan de oprit.

Dierenkliniek De Band Geleen in Intratuin Dierenwereld:

Sinds Maart 2019 kunt u ook terecht bij Dierenkliniek De Band (voorheen Elke Dierenarts) Geleen, gevestigd in Intratuin Dierenwereld. Op zondagmiddag kan ik hier gebruik maken van de praktijkruimte. Om de week op zondag ben ik hier aanwezig. Deze middagen zijn vaak snel volgepland, maak dus tijdig een afspraak wanneer u in Geleen een trimbehandeling wilt inplannen op zondag.

Het welzijn van de kat staat altijd voorop. Met veel liefde en geduld zal ik de kat proberen op zijn gemak te stellen, en wanneer het nodig is tijdens de behandeling zo nu en dan een korte pauze in te lassen.

Huisbezoeken:

De kattenkapster komt indien nodig bij u aan huis voor de trimbehandeling van uw kat. Soms zijn katten heel erg wagenziek, dan is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken.
Ik neem alle benodigde materialen mee, inclusief een trimtafel waar de kat tijdens de behandeling op ligt. Het enige wat ik nodig heb is wat ruimte met voldoende licht. Een rustige omgeving tijdens de trimbehandeling is ook erg belangrijk zodat de kat zo min mogelijk stress ervaart. Mijn werkgebied bevind zich in midden limburg, circa 30 km in een straal rondom Stevensweert. De afspraak is altijd in overleg.