Aan huis of bij Elke dierenarts Geleen in Intratuin dierenwereld

De kattenkapster komt bij u aan huis voor de trimbehandeling van uw kat. Geen stress voor de kat in het reismandje en de kat is in zijn eigen veilige omgeving tijdens de behandeling.
Ik neem alle benodigde materialen mee, inclusief een trimtafel waar de kat tijdens de behandeling op ligt. Het enige wat ik nodig heb is wat ruimte met voldoende licht. Een rustige omgeving tijdens de trimbehandeling is ook erg belangrijk zodat de kat zo min mogelijk stress ervaart. Mijn werkgebied bevind zich in midden limburg, circa 40 km in een straal rondom Stevensweert. De afspraak is altijd in overleg, eventueel ook in de avonduren of in het weekend.


Elke Dierenarts Geleen:

Sinds Maart 2019 kunt u ook terecht bij Elke Dierenarts in Geleen, gevestigd in Intratuin Dierenwereld. Op zondagmiddag kan ik hier gebruik maken van de praktijkruimte. Eventueel in overleg ook op andere dagen/tijden. 

Het welzijn van de kat staat altijd voorop. Met veel liefde en geduld zal ik de kat proberen op zijn gemak te stellen, en wanneer het nodig is tijdens de behandeling zo nu en dan een korte pauze in te lassen.

https://www.elkedierenarts.nl/arts/geleen